Incendiu Turcia - Cfnmazolkoukom - Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul turciei, a anunţat agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă (afad), informează reuters.

Incendiu Turcia - Cfnmazolkoukom - Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul turciei, a anunţat agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă (afad), informează reuters.. 21 hours ago · incendiul din turcia a ieșit de sub control. Peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri. Incendiu masiv la bodrum, cea mai exclusivisă stațiune a litoralului turcesc. 2 days ago · imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. „în urma incendiului din manavgat, trei persoane au decedat.

„în urma incendiului din manavgat, trei persoane au decedat. Incendiu masiv la bodrum, cea mai exclusivisă stațiune a litoralului turcesc. Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. La începutul acestei luni, viiturile din rize şi artvin de la marea neagră au distrus numeroase locuinţe şi bunuri. În rize, şase persoane au murit în timpul inundaţiilor, potrivit afad.

Incendiu La Secția De Terapie Intensivă Covid 19 A Unui Spital Din Turcia Opt Persoane Au Murit Galerie Foto Stirileprotv Ro
Incendiu La Secția De Terapie Intensivă Covid 19 A Unui Spital Din Turcia Opt Persoane Au Murit Galerie Foto Stirileprotv Ro from image.stirileprotv.ro
2 days ago · incendiu de vegetaţie din sudul turciei vine după ce marţi a izbucnit un incendiu de vegetaţie în nordul atenei, la poalele muntelui penteli. 22 hours ago · turcia se confruntă cu incendii de proporții, fiind semnalate mai mult de 60 de focare în 17 provincii care au ieșire la marea egee și marea mediterană. 23 hours ago · international > turcia. Flăcările au ajuns la hoteluri și turiștii sunt evacuați. 2 days ago · imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul turciei, a anunţat agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă (afad), informează reuters. 1 day ago · incendiu în orașul turistic antalya. Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya.

Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane.

Incendiu masiv la bodrum, cea mai exclusivisă stațiune a litoralului turcesc. Peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri. Autorităţile din turcia au intervenit imediat pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focul, potrivit reuters. Incendiu, aproape de stație de carburant. More images for incendiu turcia » Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul turciei, a anunţat agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă (afad), informează reuters. Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane. Flăcările au ajuns la hoteluri și turiștii sunt evacuați. 22 hours ago · turcia se confruntă cu incendii de proporții, fiind semnalate mai mult de 60 de focare în 17 provincii care au ieșire la marea egee și marea mediterană. 21 hours ago · incendiul din turcia a ieșit de sub control. Acest lucru a fost anunțat joi, 29 iulie, de către autoritatea turcă pentru situații de urgență (afad). 2 days ago · incendiu de vegetaţie din sudul turciei vine după ce marţi a izbucnit un incendiu de vegetaţie în nordul atenei, la poalele muntelui penteli. În rize, şase persoane au murit în timpul inundaţiilor, potrivit afad.

Acest lucru a fost anunțat joi, 29 iulie, de către autoritatea turcă pentru situații de urgență (afad). „în urma incendiului din manavgat, trei persoane au decedat. Flăcările au ajuns la hoteluri și turiștii sunt evacuați. 1 day ago · incendiu în orașul turistic antalya. Peste 50 de persoane au fost rănite în incendiile devastatoare din turcia, anunță presa locală.un incendiu din orășelul managwat din provincia antalya a provocat evacuarea a trei zone rezidențiale.toate excursiile în zonele din apropierea orașului antalya au fost anulate, scrie ria novosti.un videoclip difuzat de.

Fhspkv4sptvbjm
Fhspkv4sptvbjm from evz.ro
Peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri. Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane. Acest lucru a fost anunțat joi, 29 iulie, de către autoritatea turcă pentru situații de urgență (afad). 1 day ago · incendiu în orașul turistic antalya. Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul turciei, a anunţat agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă (afad), informează reuters. More images for incendiu turcia » 2 days ago · incendiu de vegetaţie din sudul turciei vine după ce marţi a izbucnit un incendiu de vegetaţie în nordul atenei, la poalele muntelui penteli.

Incendiu, aproape de stație de carburant.

Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane. Peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri. 22 hours ago · turcia se confruntă cu incendii de proporții, fiind semnalate mai mult de 60 de focare în 17 provincii care au ieșire la marea egee și marea mediterană. 23 hours ago · international > turcia. 2 days ago · pericol imens în turcia. La începutul acestei luni, viiturile din rize şi artvin de la marea neagră au distrus numeroase locuinţe şi bunuri. 2 days ago · incendiu de vegetaţie din sudul turciei vine după ce marţi a izbucnit un incendiu de vegetaţie în nordul atenei, la poalele muntelui penteli. Autorităţile din turcia au intervenit imediat pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focul, potrivit reuters. 1 day ago · incendiu în orașul turistic antalya. Acest lucru a fost anunțat joi, 29 iulie, de către autoritatea turcă pentru situații de urgență (afad). More images for incendiu turcia » Peste 50 de persoane au fost rănite în incendiile devastatoare din turcia, anunță presa locală.un incendiu din orășelul managwat din provincia antalya a provocat evacuarea a trei zone rezidențiale.toate excursiile în zonele din apropierea orașului antalya au fost anulate, scrie ria novosti.un videoclip difuzat de. În rize, şase persoane au murit în timpul inundaţiilor, potrivit afad.

More images for incendiu turcia » Incendiu masiv la bodrum, cea mai exclusivisă stațiune a litoralului turcesc. 22 hours ago · turcia se confruntă cu incendii de proporții, fiind semnalate mai mult de 60 de focare în 17 provincii care au ieșire la marea egee și marea mediterană. La începutul acestei luni, viiturile din rize şi artvin de la marea neagră au distrus numeroase locuinţe şi bunuri. 2 days ago · incendiu de vegetaţie din sudul turciei vine după ce marţi a izbucnit un incendiu de vegetaţie în nordul atenei, la poalele muntelui penteli.

62ejgrl35hgv9m
62ejgrl35hgv9m from media.stiridiaspora.ro
În rize, şase persoane au murit în timpul inundaţiilor, potrivit afad. Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul turciei, a anunţat agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă (afad), informează reuters. Acest lucru a fost anunțat joi, 29 iulie, de către autoritatea turcă pentru situații de urgență (afad). Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. Incendiu, aproape de stație de carburant. 2 days ago · pericol imens în turcia. Flăcările au ajuns la hoteluri și turiștii sunt evacuați. 2 days ago · incendiu de vegetaţie din sudul turciei vine după ce marţi a izbucnit un incendiu de vegetaţie în nordul atenei, la poalele muntelui penteli.

Peste 50 de persoane au fost rănite în incendiile devastatoare din turcia, anunță presa locală.un incendiu din orășelul managwat din provincia antalya a provocat evacuarea a trei zone rezidențiale.toate excursiile în zonele din apropierea orașului antalya au fost anulate, scrie ria novosti.un videoclip difuzat de.

Incendiu, aproape de stație de carburant. Incendiu masiv la bodrum, cea mai exclusivisă stațiune a litoralului turcesc. La începutul acestei luni, viiturile din rize şi artvin de la marea neagră au distrus numeroase locuinţe şi bunuri. Peste 50 de persoane au fost rănite în incendiile devastatoare din turcia, anunță presa locală.un incendiu din orășelul managwat din provincia antalya a provocat evacuarea a trei zone rezidențiale.toate excursiile în zonele din apropierea orașului antalya au fost anulate, scrie ria novosti.un videoclip difuzat de. Fumul a ajuns până la hotelurile unde sunt cazați mii de oameni, în provincia antalya. În rize, şase persoane au murit în timpul inundaţiilor, potrivit afad. Flăcările au ajuns la hoteluri și turiștii sunt evacuați. Peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri. 21 hours ago · incendiul din turcia a ieșit de sub control. 1 day ago · incendiu în orașul turistic antalya. „în urma incendiului din manavgat, trei persoane au decedat. Autorităţile din turcia au intervenit imediat pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focul, potrivit reuters. 2 days ago · imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama